Driven utvecklare till MaintMaster Systems AB - Linköping

Om jobbet

Vill du följa med MaintMaster på resan från ledande i Sverige till ledande i världen? Bli del av ett helt nytt och självstyrande utvecklingsteam från start!

Produkten MaintMasters syfte är att underlätta underhåll av maskiner inom industrin. MaintMaster är idag marknadsledande i Sverige och målet är att göra produkten världsledande på några års sikt. Redan idag finns molntjänsten MaintMaster på 14 språk och har kunder i 19 länder. Men för att bli världsledande kommer företaget att behöva växa markant. Vårt utvecklingsteam förstärks nu med ytterligare utvecklare för att ta produkten MaintMaster till nya höjder!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Din utmaning blir att delta i framtagandet av en ny generation av MaintMaster. Du kommer att sätta dig in i befintlig lösning tillsammans med utvecklingsteamet, för att stegvis börja bidra till det dagliga arbetet med produkten. MaintMasters filosofi är att använda de verktyg och tekniker som är bäst lämpade för ändamålet. Därför krävs en stor teknisk nyfikenhet.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare och riktigt vass på C# .NET samt har erfarenhet av något av följande:
  • XAML
  • Web API
  • SQL Server
  • Microsoft Azure
  • Frontendutveckling med AngularJS, Javascript, HTML, CSS
  • Apputveckling med Ionic Framework
  • Material design
  • IoT
  • Scrum
Som person är du självgående och ansvarsfull. Du har förmågan att se både helheter och att sätta dig in i kunders utmaningar och behov. Då teamet på sikt kommer att växa vill vi även att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga.

Tillsammans med dina kollegor delar du ett engagemang för företaget och drivs av känslan att nå uppsatta mål. Som extra morot blir samtliga anställda delägare i företaget.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE

I denna rekrytering samarbetar MaintMaster med Skill.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se/maintmaster Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Pehr Petersson, 013- 473 20 65 alternativt pehr.petersson@skill.se
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget