Driven installatör till internationellt företag!

Om jobbet

Är du en driven person som har tidigare erfarenhet av att jobba som montör eller installatör? Är du en initiativtagare och vill jobba på ett stort, internationellt företag inom IT- och telebranschen? Då är tjänsten som installatör något för dig!

Om arbetet

Du kommer att arbeta som installatör av telecom-noder. Arbetsdagen startar 07.30 med en arbetsgenomgång tillsammans med sitt bygglag som består av 5-10 personer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • utförande av installationstjänster, så som kabeldragning och inkoppling av utrustning
  • orderhantering
  • uppdatering av dokument kring olika ärenden
Arbetet är förlagt på dagtid mellan 07.30-16.30.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort driv, förmågan att se helheten och är en initiativtagare. Du som har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd kommer snabbt in i arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du har en bakgrund inom el eller installation men det är inget krav. Egenskaper så som flexibel och prestigelös kommer väl till pass och kommer att göra dig till en uppskattad medarbetare på plats. Viktigt för tjänsten är:
  • ett stort engagemang
  • arbetslivserfarenhet inom installation/montering eller liknande
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som installatör är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Engström på 013-358881.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anna Engström, 013-358881

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.