Driven hjälpmontör sökes!

Framtiden · Bygg & Hantverk · 14 dec

Om jobbet

Har du rätta drivet och intresse för byggbranschen? För kunds räkning söker vi nu en hjälpmontör som efter god upplärning blir företagets nästa ventilationsmontör! Tveka inte att ansöka redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som hjälpmontör kommer du i början göra enklare arbetsuppgifter såsom bära material, hjälpa till vid montering av ventilationskanaler och rör samt transportera material. I det stora hela, vara en hjälpande hand till ventilationsmontören som du alltid arbetar tillsammans med. Därefter kommer du lära dig mer och mer, få ta mer ansvar och efter ett tag är tanken att du ska bli ventilationsmontör. Du kommer arbeta på enteprenadsidan och främst med ny- och ombyggnationer.

Om du känner att du vill in i byggbranschen utan att ha erfarenhet men att du har det rätta drivet och viljan att lära dig, då är det här en jättebra chans! Som hjälpmontär arbetar du i team med cirka 2-4 personer. Företaget har stort fokus på arbetsmiljö, välmående medarbetare och har goda karriärsmöjligheter,

Din profil

Skallkrav:
Gymnasieutbildning inom ventilation, VVS, plåtslageri eller liknande
Intresse för branschen
Svenska i tal och skrift
Ha ett stort driv och viljan att lära

Meriterande:
Erfarenhet inom byggbranschen
B-körkort

Personliga egenskaper:
Som person ser vi att du är driven, social och har viljan att lära dig. Vi ser även att du vill framåt och dessutom vill utvecklas inom ventilation.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Villkor

Omfattning: Heltid
Lön: Enligt GFL
Tider: 7:00-16:00
Tjänstgöringsort: Norrköping
Start: omgående

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet så tveka inte att ansöka redan nu. Lägg in din ansökan via den externa länken, bifoga CV och personligt brev.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Sofia Haglund, 0722304713

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Företaget är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Deras omsättning är mer än 7 miljarder kronor och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.