DRIVEN B2B-SÄLJARE TILL FÖRETAG I TILLVÄXT!

JobBusters · Försäljning · 20 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som säljare hos vår kund arbetar du med kvalificerad B2B-försäljning inom en spännande bransch! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av prospektering, uppsökande sälj, mötesbokning och genomförande av säljmöten. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och tillsammans med dina drivna kollegor arbetar ni mot gemensamma mål. Som säljare hos vår kund har du en närvarande och coachande försäljningschef samt övriga supportfunktioner för att uppnå bästa resultat.

Är du en driven och engagerad person som brinner för relationsskapande försäljning samt vill arbeta i ett ungt och måldrivet företag med härliga kollegor är detta en spännande utmaning för dig!

Företagspresentation

Vår kund utvecklar en molnbaserad kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt och mycket mer. Deras kommunikationslösningar utmanar gamla idéer och underlättar redan vardagen för över 250 000 användare. Vår kund är etablerade i Norden och har ca 200 anställda. De söker nu en talangfull säljare till deras kontor i Linköping.

Kvalifikationer
  • Du har med fördel erfarenhet av uppsökande och lösningsfokuserad försäljning B2B
  • Du har B-körkort
  • Du är en målinriktad person med passion för försäljning
  • Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom IT eller telekombranschen
Personliga egenskaper

Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en målinriktad och resultatfokuserad person som är ambitiös och trivs med att knyta nya kontakter. Du brinner för försäljning och trivs i en organisation med frihet under ansvar. Vidare är du driven, utåtriktad och har en hög social förmåga.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder en tydlig intern karriärstege för dig med ambitioner. Du får arbeta på en arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt. Företaget har goda förmåner i form av tjänstebil och provision utan tak.

Lön

Fast lön med rörlig del.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Matilda Fransson, 0132661004

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var