Distriktssköterska, här finns uppdraget för dig.

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi en distriktssköterska till Lyckornas vårdcentral i Motala. Vårdcentralen Lyckorna ligger centralt belägen invid lasarettet i Motala. God vård och hälsoförebyggande arbete är vår målsättning. Tillgänglighet och gott bemötande är något som prioriteras. Forskning och utveckling ses som en naturlig del av verksamheten. Vi hjälper till med boende och resor vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Samtliga patienter tas emot på bokade tider.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Distriktssköterska med erfarenhet av arbete på vårdcentral.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Jobbfakta
Ort
Motala
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Tina Sundman, 0702571400

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget