Distriktsköterskor / Sjuksköterskor till Hemsjukvården

Om jobbet

Vårt uppdrag är att göra livet bättre för andra människor. Låter det som ett stort och svårt uppdrag? Det är det! Men, det är något som vi redan gör - varje dag! Ditt kommande arbete hos oss är viktigt och kommer att påverka hur andra människor upplever sin vardag. Det är en utmaning, men vi hoppas att du är redo för uppgiften. Hos oss är du del av ett arbetslag med skickliga och engagerade kollegor och tillsammans förbättrar vi livet för tusentals människor i Norrköpings kommun. Och det är både imponerande och spännande!

Tillsammans gör vi stor nytta - och vi gör det bra! Vi ger oss själva chansen att tänka, lära nytt och bli bättre, både som människor och som organisation. Allt det här gör Hemsjukvården till en arbetsplats för kompetenta, nyfikna människor som vill ha mer än ett jobb. Så ta chansen! Följ med oss på resan och gör skillnad för någon annan, men kanske framför allt, gör skillnad för dig själv!

Arbetsbeskrivning

Hemsjukvården i Norrköping är en organisation som innefattar distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vi är stationerade i centrala Norrköping samt i fyra ytterområden, Skärblacka, Vikbolandet, Åby och Kolmården. Vi söker nu legitimerad distriktssköterska alternativt leg. sjuksköterska till centrala Norrköping. Grundprincipen är att den individ som behöver hälso- och sjukvård i hemmet ska får den av oss på Hemsjukvården i Norrköping. Du arbetar som en del av ett team med medicinska insatser i patientens hem. Besöken är av både planerad och oplanerad karaktär. Du handleder omvårdnadspersonal och delegerar hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska/sjuksköterska som klarar av att arbeta självständigt men också uppskattar teamarbete. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service. Som person är du trygg, stabil och ansvarstagande. Du har förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen och du strukturerar och driver ditt arbete självständigt. Samtidigt är du lyhörd med förmåga att sätta dig in i andra personers situation och du anpassar dig lätt till ändrade omständigheter och ser förändringar som nya möjligheter.

Du har B-körkort och kan cykla.

Mer information och ansökan

Tjänsterna är två tillsvidareanställningar omfattande 100%.

Arbetstiden är förlagd dagtid samt i nuläget var femte helg.

Vill du veta mer om respektive tjänst kan du kontakta Maria Frisäter, enhetschef Norr, 011-15 61 75 eller Tommy Larsson, enhetschef Söder, 011-15 61 74.

Intervjuer sker fortlöpande och din ansökan vill vi ha senast den 9 december.
Jobbfakta
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget