Distriktschef inom Region Öst till Ramirent

Ramirent · Försäljning · 11 dec

Om jobbet

Är du en affärsmässig och engagerad person som vill jobba i en internationell koncern där klimatet präglas av öppenhet, ständig utveckling, stort engagemang och hög servicenivå? Vi söker nu dig som har intresse för att utveckla och stärka företagets affärer samt drivs av att leda och utveckla dina medarbetare. Region Öst består av tre distrikt, Södra Öst, Norra Öst samt Stockholm. Vi söker nu en Distriktschef till Södra Öst med placering på vårt kontor i Linköping. Distriktets områden innefattar Mjölby, Motala, Norrköping, Linköping samt Nyköping.

Din roll
Rollen som Distriktschef innebär ett övergripande ansvar för tre kundcenterchefer som du aktivt leder och involverar för att utveckla Ramirents affärer. Du ansvarar för distriktets försäljning, budget och lönsamhet och driver även det operativa arbetet inom distriktet. Rollen innebär att utveckla nätverket inom Södra Öst, därmed är din lokalkännedom viktig för ett lyckosamt arbete.

Du ingår i regionens ledningsgrupp och får dels möjlighet påverka besluten inom regionen/distriktet men även för hela företagets utveckling. Ditt distrikt fokuserar på maskinuthyrning med tillhörande tjänsteutbud och dina kunder kommer främst från bygg & anläggnings-, industri- och offentliga sektorn.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen brinner du för att driva och utveckla en affärsverksamhet med ett högt kund- och lönsamhetsfokus. Du har förmågan att analysera ditt ekonomiska resultat och driva ett kontinuerligt förbättringsarbete med fokus på försäljning. Vidare har du erfarenhet av att leda och bygga relationer med både medarbetare och kunder. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom exempelvis industriell ekonomi och du kommer antagligen från bygg- eller industrisektorn. Detta tillsammans med din goda försäljningsvana och tekniska intresse utgör en god plattform för rollen som Distriktschef. Du behärskar svenska obehindrat, har goda kunskaper i engelska och har körkort.

Som person är du utåtriktad, kreativ och sätter alltid kunden i främsta ledet. Du har ledaregenskaper och drivs av att skapa resultat tillsammans med andra. Inom Ramirent arbetar vi tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs, vilket betyder att du är en prestigelös och ödmjuk lagspelare. Självklart lever du efter våra värdeord; engagerad, offensiv och öppen.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 11 december. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Isabelle de Rosche, tel. 0707 61 62 68.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Isabelle de Rosche, 0707 61 62 68

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder.
Ramirent - More Than Machines. Läs mer på www.ramirent.se


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var