Direktrekrytering till miljölaboratorium i Linköping

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker noggranna och stresståliga laboratoriemedarbetare till vår kunds avdelning för oorganiska miljöanalyser i Linköping!

Miljölaboratoriets oorganiska avdelning arbetar med frekventa miljöanalyser där fokus ligger på kvalitet och förbättringsarbete. Ditt ansvar blir att se till att analyserna genomförs inom de tidsramar som finns samt enligt uppsatta kvalitetskrav. Du behöver kunna följa standardiserade metodbeskrivningar och kommer att få arbeta med ständiga förbättringar både analyskemiskt och laboratorietekniskt. Rent praktiskt kommer du att analysera miljöprover och dricksvatten med manuella metoder och på automatiserade instrument.

Vår kund är ett av Europas ledande analysföretag med högkvalificerade laboratorier för miljö- och livsmedelsanalyser i Storbritannien, Holland, Norge och Sverige. I Sverige finns det ca 300 medarbetare spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr. Du kommer att få jobba på huvudkontoret som är placerat i Linköping.

Dina huvudsakiga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
  • bereda prover och lösningar enligt gällande metoder för analys
  • utföra kemiskt analysarbete enligt gällande metoder
  • arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete
Personliga egenskaper

Krav för tjänsten:
- Naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller motsvarande med inslag av naturvetenskapliga ämnen

Meriterande för tjänsten:
  • Någon form av påbyggnadsutbildning inom kemi, uttagen examen är inte ett krav
  • Erfarenhet av laborativt arbete
  • Erfarenhet av metallanalyser eller spektrofotometriska metoder
För att trivas bör du tycka om att arbeta i en miljö där du får använda din flexibilitet och förmåga att vara effektiv. Du bör vara strukturerad, ansvarstagande och drivas av att hitta förbättringar i ditt arbete. Som person förstår du vikten av att hålla hög kvalitet på det du gör genom att vara noggrann. Det kan stundtals vara hårt arbete. Du bör därför vara van vid högt arbetstempo samt flexibel och tillmötesgående inför rutinartade och andra uppgifter som uppstår i en laboratoriemiljö. Du måste ha lätt för att lära dig eftersom det ingår många olika moment och arbetsuppgifter. Det är viktigt att ha en god förmåga för överblick för att kunna se vart arbetsinsatsen behövs bäst samt en god samarbetsförmåga.

Tjänsterna är direktrekryteringar vilket innebär att vi på Uniflex sköter rekryteringsprocessen men anställningen kommer sedan ligga hos vår kund. De kommer att tillämpa sex månaders provanställning.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten via vår hemsida www.uniflex.se! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.