DahlCentersäljare till Norrköping

Om jobbet

Vi söker en driftig medarbetare, med utpräglad servicekänsla och ett stort intresse för affärer.

Som butikssäljare på Dahl ansvarar du bland annat för att vårda och bearbeta
Dahls kundrelationer. Du för ett aktivt säljarbete i butik, och ombesörjer att rätt sortiment finns på hyllorna i form av antal och efterfrågat material. I dina arbetsuppgifter ingår också in- och utplockning av material. Att allmän ordning råder och aktuella kampanjer och aktiviteter marknadsförs är viktiga uppgifter.

Det dagliga arbetet präglas av intensiva kundkontakter, beställningar, produktförfrågningar och orderskrivning.

Din profil

Vi söker dig som vill vara med och ge Dahls kunder bästa tänkbara service. Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam, och erbjuds ett spännande och omväxlande jobb i en positiv miljö.

Fördelaktiga egenskaper är en positiv attityd, stor samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Som person är du utåtriktad och tycker om att göra goda affärer.

Vi förväntar oss att du är driven och engagerad, samt att du givetvis är kundorienterad och ser lösningar i stället för problem. Du är flexibel och trivs med många olika dagliga kontakter, både kunder, leverantörer och kollegor.

Erfarenhet av tidigare butiksarbete eller försäljning ser vi som ett krav. Det är av stor vikt att du är van dataanvändare och gärna produktkunnig. Meriterande är kunskaper i Movex och lagerarbete samt att du har truckkort.

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Wibler, telefonnummer
0470-77 54 07 . Din ansökan med CV vill vi ha senast den 16 december 2016.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Ring Johan Wibler, 0470-77 54 07

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget