CybAero söker Produktutvecklingschef

Om jobbet

Vill du vara med och utveckla oss? Nu söker CybAero en engagerad och kompetent Produktutvecklingschef som kan skapa rätt förutsättningar för fortsatt framgång!

Som Produktutvecklingschef på CybAero ansvarar du för företagets produktutvecklingsavdelning och dess medarbetare. Du har personalansvar för ca 15 personer och arbetar med att skapa förutsättningar för CybAero att bli en helhetsleverantör för sina kunder och partners. Detta innebär att du ansvarar för att skapa rutiner och processer för verksamheten, arbetar med att optimera utvecklingsprocesser, arbetsmetoder och arbetsrutiner etc. Förutom interna kontakter kommer du i rollen ha kontakt med leverantörer men även konsulter som är inhyrda för att stötta upp kärnverksamheten.

Som Produktutvecklingschef har du ett brett arbetsområde och du är både operativ och strategisk i din roll. Du ansvarar för områdena mekanik, elektronik, mjukvara, styrsystem samt provning. Rapportering sker till COO.

Din person:
  • förstår konstruktörers och produktutvecklares arbete
  • är positiv, energisk och socialt utåtriktad med förmåga att entusiasmera
  • har egenskaper som gör det naturligt att verka coachande och delegerar och fördelar ansvar så att medarbetarna kan verka självständigt
  • drivs av att genomföra förändringar som leder till förbättringar och är i detta drivande, kommunikativ och lyhörd med god överblick som främjar samarbetet inom hela organisationen
  • är socialt säker, prestigelös och inger förtroende dvs en trygg ledare med båda fötterna på jorden med styrka att situationsanpassa ledarskapet vid behov
  • är analytiskt lagd och har lätt att fatta beslut
Din bakgrund:
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik och minst 5 års erfarenhet från tillverkande industri. Du har tidigare haft personalansvar och har du även erfarenhet av förändringsarbete är det mycket meriterande. Du har intresse för teknik och ser det som en utmaning att skapa struktur i en dynamisk verksamhet. Vidare är du initiativtagande, har en god kommunikativ förmåga och är resultatinriktad som person. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in en ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2016-12-14. Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander, 0736-847561.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Adecco Group är ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.
Jobbfakta

Ring Mia Neander, 0736-847561

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget