CybAero söker Mjukvaruutvecklare

CybAero AB · Data & IT · 20 dec

Om jobbet

Vill du arbeta med den senaste tekniken på ett företag i utveckling? CybAero söker nu en Mjukvaruutvecklare för morgondagens autonoma flygande system!

Som mjukvaruutvecklare på CybAero får du vara med och utveckla morgondagens autonoma flygande system. Du kommer att arbeta med vår kärnverksamhet, vårt hjärta. Tillsammans med ditt team kommer du att ansvara för kravanalys, gränssnittsdesign, funktionsimplementation, systemintegration, databearbetning och testning. Du är med och utformar lösningar och förväntas ta ett stort ansvar för att implementerade funktioner fungerar.

Som mjukvaruutvecklare på CybAero kommer du att arbeta med funktionsutveckling och konstruktion både på det flygande systemet och på markstationen. Du är även delaktig i att bygga och utveckla vår verksamhet och våra erbjudanden. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling i en hårdvarunära miljö med den senaste tekniken; och över tid kommer du att ha möjlighet att delta i varierande projekt inom flera olika teknikområden. Rapportering sker till Produktutvecklingschefen.

Din bakgrund:
Vi tror att du är civilingenjör eller högskoleingenjör inom relevant område, och vi söker både dig som är nyutexaminerad eller dig som kommer att utforma tjänsten efter tidigare erfarenheter. Du har tidigare erfarenhet av C/C++ i inbyggda system men även C# för desktop. Du har erfarenhet av Windows- och Linuxmiljöer, och får gärna ha arbetat med mikroprocessor. Vidare ser vi erfarenhet av filter- och diagnosimplementation, av integration och test, av UAS eller andra autonoma system som mycket intressanta. Har du även kunskap att kunna hantera verktyg för versionshantering, dokumentation, byggserversystem eller erfarenhet av kravställning och testning är det mycket merinterande.

Vi ser positivt på om du har intresse för systemarkitektur, ett case kan vara att vi har en operatör på marken som vill få en payload i luften att göra den nytta operatören önskar. Tillsammans med kollegorna funderar du på hur ska kedjorna ska se ut, och vart besluten ska fattas. Vi löser uppgiften tillsammans! Som person är du nyfiken, trivs med att självständigt driva ditt eget arbete och tar egna initiativ när det krävs. Du är en duktig problemlösare och har en hög analytisk förmåga. Du har lätt för att skapa nya kontakter och samarbeta med andra på ett öppet, prestigelöst sätt.

Är du intresserad att ta ett steg vidare i din karriär med nya utmaningar?
Då ska du skicka in en ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2016-12-20. Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander, 0736-847561.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Adecco Group är ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Mia Neander, 0736-847561

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget