CNC-Svarvare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med CNC svarvning och fräsning där Fanucs styrsystem används. Det är du som programmerar, riggar och ställer. Du kommer även att arbeta med filning, gradning och måttkontroll.

Din profil

För att klara av arbetsuppgifterna ser vi gärna att du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser också att du har erfarenhet av bearbetning i avancerade material. Då det handlar om produkter med höga krav på kvalite är det mycket viktigt att du är noggrann och ansvarsfull samt har en god samarbetsförmåga. Vidare har du kunskap i ritningsläsning och god produktkännedom.
Jobbfakta
Ort
Finspång
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

För kunds räkning söker vi duktiga CNC svarvare

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.