Civilingenjör till expansivt konsultföretag inom byggnadskonstruktion

Om jobbet

Är du utbildad civilingenjör inom byggnadsteknik och vill arbeta inom konstruktion? Sök då tjänsten som byggingenjör idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som byggingenjör ingår arbete med att göra dimensioneringsberäkningar inom stål, trä och betong. Du kommer att rita upp konstruktioner så att man kan bygga efter en handling och kunna förklara med text och bild hur en konstruktion fungerar och kan användas. Du kommer att delta i projekteringsmöten med arkitekter och installatörer och sköta samordningen mellan aktörerna så att allt blir rätt byggt. Projekten är allt från stort till smått och kan variera från ett cykelskjul till en förrådsbyggnad till ett stort bostadshus.

Din profil

För att lyckas i rollen krävs det att du har:

Civilingenjörsexamen inom bygg
Erfarenhet av ritprogram (Ex. Revit, Autocad eller Tekla)
Kunskap och intresse av stål/trä och betong
Datorvana - Office, Excel

Meriterande är om du har erfarenhet av tekniska beräkningsprogram, Strusoft eller FEM-program. Det är även meriterande om du har goda kunskaper inom Eurokod. Vi ser att du som person snabbt har förmågan att komma in i produktion och kan prestera.

Som person är du lättsam, trivs i att arbeta självständigt och i grupp. Du är social och framåt och har ett sinne för kundrelationer, där du bemöter kunder med lyhördhet och förståelse inför deras behov.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Norrköping

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör
Kontakt

Ring Hanna Skoglund, 0703-214686

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Vår kund erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom området byggnadskonstruktion. Uppdragen omfattar alla typer av utrednings- och projekteringsuppdrag inom industri- och husbyggnad. Företaget arbetar i samtliga skeden i en projektering, allt från skisser och utredningar till färdiga bygghandlingar. Kunderna och uppdragen finns över hela Sverige och bland uppdragsgivarna återfinns såväl privata byggherrar och entreprenadföretag, som kommuner och landsting.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.