Chef driftstöd

Om jobbet

Lantmännen Agroetanol söker en driven chef till avdelningen för driftstöd.

Avdelningen för driftstöd ansvarar bland annat för teknikutveckling inom produktionen och labb. Andra ansvarsområden är 5S, teknisk dokumentation, produktionsnära IT-system, tryckkärl enligt PED och CE-märkning. Driftstöd är den avdelning som ansvarar för övergripande planering av drift och underhållsmetoder och spelar en viktig roll i optimeringen och uppföljningen av produktionen på anläggningen. Även planeringen av större driftstopp ingår som en del av avdelningens ansvar.

I rollen som chef kommer du att delta i och bidra till utvecklingen av företagets arbete med ständiga förbättringar i form av LEAN och Lönsam tillväxt. Du ansvarar för kvalité, säkerhet, miljö, arbetsmiljö, personal och ekonomi inom eget ansvarsområde. Att utveckla dina medarbetare avseende kompetens och möjligheter till framtida utveckling inom företaget ser vi som en självklar del av rollen som ledare. Du rapporterar direkt till produktionschefen.

Som person är du en driven, tydlig och kommunikativ ledare. Du är van att arbeta i nära samverkan med andra för att tillsammans nå uppsatta kvantitativa och kvalitativa mål. Du stimuleras av att driva projekt och att ständigt förfina och förbättra. Du har också intresse av frågor inom förnybarhet, hållbarhet och att jobba med grön omställning.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med projektledning, gärna inom processindustrin. Du har erfarenhet av personalansvar och ledarskap. Meriterande är om du tidigare har arbetet med LEAN. Utbildningsmässigt tror vi att du har högskole- eller universitetsutbildning inom ett tekniskt område. För att trivas i rollen behöver du vara lösningsfokuserad och tycka om förändringar.

Till denna tjänst kommer vi att intervjua löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Nyckel- / sök-ord: Chef, Driftchef, Teknikchef, Alternativa Drivmedel, Drivmedel, Produktion, Process Engineer, Teknik, Proteinfoder, Processindustri, Miljö, Kemiteknik
Jobbfakta
Kontakt

Ring Peter Nimrodsson, +46 105561437

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.