C och CE chaufförer sökes för kommande uppdrag

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi ser en ökad efterfrågan av C chaufförer och CE chaufförer, söker vi nu dig som vill anmäla ditt intresse för eventuellt kommande tjänster.

Formell kompetens

Krav:
C-körkort
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skriftligt
CE-Körkort
YKB yrkesförarbevis
Digitalt färdskrivarkort

Meriterande:
Truckkort
Vana av skiftarbete

Din bakgrund

Du som söker har erfarenhet som chaufför och/eller av att köra tung last.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.
Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder. Du är van att ta egna initiativ och lösa problem samt lyhörd för instruktioner och beredd på att lära nytt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Östergötland

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.