C-chaufför avfallshantering sökes omgående

Om jobbet

Jobbeskrivning

C-chaufför för baktömmande bil för uppdrag i Norrköping

Personliga egenskaper

Vi söker en erfaren chaufför med vana att köra baktömmande bil. Meriterande med erfarenhet av fyrfackssystem. Viktigast är att du har rätt inställning till arbete och är villig att lära dig.

Krav:
C-kort
YKB
Digital färdskrivare

Arbetstiderna är förlagda i dag- och kvällsskift med tillträde omgående.

Tveka inte att skicka in din ansökan
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Kontakt

Mejla Cecilia Ahle

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.