Butik- och fältsäljare

Om jobbet

Vi söker en kombinerad Butiks- och fältsäljare

Till vår Butik i Norrköping.

I våra butiker är vi två anställda som tillsammans driver butiken med allt som dagligen skall utföras.

Vi
söker nu en medarbetare som skall jobba 50/50, dels som butiksmedarbetare och dels som fältsäljare.

Würth är världens
ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-hantverks- och fordonsbranschen. Vi erbjuder nu dig möjligheten att bli en framgångsrik medarbetare hos oss.

Som Butiks- och fältsäljare
ska du vara serviceinriktad och engagerad. Du förstår värdet i ett proffsigt kundbemötande, och du etablerar och upprätthåller långsiktiga relationer med våra kunder. Förutom att arbeta i vår butik kommer du även att arbeta med säljbesök hos företag i närområdet.

För att lyckas som
Butiks- och fältsäljare behöver du ha kunskaper om verktyg, maskiner, fästmaterial och liknande. Du behöver vara självgående. Du är ansvarsfull och utåtriktad och har en ambition att utvecklas i din roll. Vi ser gärna att du har butikserfarenhet och/eller har jobbat på fältet som säljare, är resultatinriktad och att du kan arbeta mot högt satta mål.

Du har lätt för att
samarbeta och har en positiv inställning. Du är kreativ, strukturerad och tar gärna egna initiativ. För rätt person finns det goda karriärmöjligheter inom
Würth.

I en ständig
utveckling är engagemang, delaktighet och respekt för individen några av värderingarna som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi önskar att du delar dessa värderingar.

De värdeord vi i Würth har valt att samlas kring är
Inspiration, Mod och Passion. Det är tre ord som representerar oss som medarbetare och företag i olika perspektiv. De beskriver essensen av företaget och varumärket. I dessa tre ord finns Würths historia, traditioner och företagets själ.

Du har en god datavana.

Vi
vill att du bor i Norrköping med omnejd.

Skicka
din ansökan snarast möjligt.

Vi gör löpande intervjuer under ansökningstiden.

Kontaktperson för tjänsten är Sebastian Wahlgren - 070-612 48 29.

Facklig kontaktperson är Jahn
Kubenka på Unionklubben - 070-374 30 71.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!