Briljant systemutvecklare sökes

Academic Work · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Är du systemutvecklare och vill ta ett kliv framåt i karriären? Nu har du chansen, Briljant söker en systemutvecklare till en roll där man får möjligheten att ta ett stort ansvar och driva egna projekt från grunden. Du kommer att arbeta med såväl webbutveckling som vidareutveckling av kod inom Briljant ekonomisystem. Låter detta som något för dig? Ta chansen och ansök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Briljants räkning en självgående systemutvecklare. Briljant Ekonomisystem AB äger, utvecklar och säljer Briljant Ekonomisystem. Bakom produkten står ett familjärt utvecklingsbolag samt åtta fristående återförsäljarbolag. Utvecklingsbolaget består av totalt tolv personer varav nio av dem arbetar heltid med programutveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Briljant Ekonomisystem ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Briljant.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du arbeta med webbaserad utveckling mot nätet. Du kommer inledningsvis att få sätta dig in i och förstå befintlig kod för att sedan vidareutveckla den utifrån användarnas synpunkter på systemet. Webbutvecklingen sker framst i ASP.NET men du kommer också att arbeta med JavaScript, HTML5, CSS3 och jQuery. Utvecklingen av skrivbordsprodukten sker huvudsakligen i Visual Basic.NET. När du blivit varm i kläderna finns möjlighet att inrikta dig mot ett område och bli ansvarig för det för att sedan driva egna projekt.

Du kommer till exempel att
 • ansvara för att driva delar av utvecklingen av ekonomisystemet
 • driva egna projekt
 • felsöka och åtgärda problem genom programmering.
Tjänsten passar dig som vill arbeta sida vid sida med erfarna kollegor och utvecklas i rollen som systemutvecklare. Ditt individuella intresse kommer att styra vilka arbetsuppgifter som du kommer att arbeta med. Eftersom bolaget är litet kan dina idéer om nya funktioner och synsätt snabbt komma att bli verklighet. Vi tror därför att du som söker tjänsten kanske har arbetat som utvecklare på ett större företag tidigare och nu vill få chansen att kunna påverka och arbeta självständigt för att utvecklas.

Vi söker dig som
 • har en högskole- eller civilingenjörsutbildning
 • har minst ett par års erfarenhet av systemutveckling
 • har goda kunskaper inom ASP.NET, JavaScript, HTML5, CSS3 och jQuery
 • har arbetat med databaser tidigare
 • har goda kunskaper i svenska och engelska.
Det är meriterande om du
 • har goda kunskaper inom objektorienterade språk
 • har en ekonomiutbildning
 • har arbetat i ett eller flera ekonomisystem.
Som person är du självgående och vågar ta egna initiativ. Vidare krävs det att du är strukturerad, ansvarstagande samt kvalitetsmedveten då du kommer ansvara för att kvaliteten på systemen utvecklas och upprätthålls. Det är också viktigt att du är en problemlösare och kan lösa komplicerade problem, se helheten och kunna prioritera rätt. Vi tror också att du brinner för programmering och vill bli en del av god kamratskap.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Norrköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Briljant Ekonomisystem AB är ett företag med god sammanhållning som har varit verksamma sedan 1994. De har utvecklat Briljant ekonomisystem som är anpassat till företag och organisationer som kräver hög driftsäkerhet och ordning och reda i sitt ekonomisystem. Idag har de 35 personer anställda och mer än 60 000 företag som sköter sin redovisning i Briljant.