I början av din karriär som Brandingenjör? Se hit!

Om jobbet

Är du nyexad brandingenjör? Vill du arbeta i ett företag som ger dig en väl utformad introduktion? För kunds räkning söker vi en driven och nyfiken brandingenjör som gillar beräkningar. Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som brandkonsult kommer du få arbeta i många spännande projekt från början till slut. Du kommer i början av anställningen gå bredvid en erfaren kollega och få en lång och genomgående upplärningsperiod där du då ser hur de arbetar för att sedan komma in i rollen och känna dig trygg i den. Därefter kommer du som brandkonsult få ta mer ansvar och ha hand om egna besiktningar, rådgivningar, göra beskrivningar, brandskyddsdokument och beräkningar. Dagarna ser olika ut och du som brandkonsult kommer få många spännande projekt och kunder att arbeta med. Är du lösningsorienterad och har en enteprenörsanda så kommer den här tjänsten passa dig perfekt!

Din profil

Skallkrav:
Brandingenjörsutbildning
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
B-körkort
Ytterigare riskutbildning inom området

Personliga egenskaper:
Som person ska du vara lösningsorienterad, kunna ta egna initiativ, vara lyhörd och ha en positiv grundinställning. Du ska även ha ett enteprenörstänk och tycka om att söka efter egna lösningar.

Villkor

Omfattning: heltid
Lön: enligt överenskommelse
Start: ASAP
Tider: 8-17 (mån-fre)
Anställning: tillsvidareanställning
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Sofia Haglund, 0722304713

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Företaget erbjuder professionell rådgivning inom byggnadstekniskt brandskydd. De arbetar med kunder från tidiga skisser via projektering till produktion och förvaltning. Företaget har möjlighet att hantera alla brandtekniska frågor som uppstår i en byggnads livslängd, till exempel rörande ventilationsbrandskydd, bärverk, analytisk dimensionering, planlösningar, riskhantering och systematiskt brandskyddsarbete. I listan över genomförda projekt finns allt från förskolor till centrumanläggningar. Företaget har sedan starten 2011 kunnat visa god tillväxt och givande kundsamarbeten.

Företaget strävar efter att tillfredsställa kundernas högt ställda krav. Detta gör de med hjälp av välutbildad och engagerad personal samt med de senaste kunskaperna inom aktuellt område. Genom deras personliga engagemang i kundens situation och deras kvalitetstänkande strävar de efter att skapa en bra och långsiktig relation med deras kunder. Företaget består idag av tre medarbetare och företaget är under expansion. Deras kontor är beläget i centrala Linköping och de arbetar över hela landet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.