Bostadsinventerare för kortare projekt i Linköping

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker för kunds räkning studenter eller personer med annan sysselsättning som på kvällstid kan inventera den tekniska standarden i bebodda hyreslägenheter.

I uppdraget kommer du att besöka bebodda lägenheter och utföra en enklare koll på vilken teknisk standard som finns. Arbetstiderna är förlagda på kvällstid under vardagar, ca. kl. 16:00-20:00.

Personliga egenskaper

Vi söker för detta uppdrag dig som är trygg, förtroendeingivande och social som person samt bekväm med att besöka privatpersoner i deras hem.

Projektet förväntas pågå från mitten av februari till mitten av mars, eventuellt med förlängning efter nyår. Observera att du måste vara student eller ha en annan sysselsättning på minst 50 % för att söka. Urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan på www.uniflex.se redan idag!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.