Bokningsmottagare med ett intresse för webb till Östgötamusiken

Om jobbet

Är du en strukturerad student som tycker om musik? Har du erfarenhet av att arbeta administrativt sedan tidigare? Har du dessutom en känsla för design och vill variera administrativa arbetsuppgifter med mer kreativa? Då är tjänsten som bokningsmottagare på Östgötamusiken något för dig! Urval hanteras löpande så vänta inte med din ansökan sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Östgötamusikens räkning en student till en tjänst som bokningsmottagare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Östgötamusikens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som bokningsmottagare kommer du främst att arbeta med att koordinera inkommande förfrågningar och boka in ensemblerna Östgötabandet, Crusellkvintetten och Östgöta Brasskvintett, samt frilansartister på spelningar runt om i länet. Vidare kommer du även att ansvara för att uppdatera Östgötamusikens hemsida - har du en känsla för design och layout kan det även bli aktuellt att du får sätta dina kunskaper på prov.

Du kommer till exempel att
 • via telefon, mail eller fax ta emot förfrågningar från intressenter runtom i länet
 • boka spelningar och föra in dem i bokningssystemet
 • uppdatera hemsidan i Wordpress med exempelvis fler bilder och aktuella händelser.
Du kommer att få jobba i en trevlig och kreativ miljö med härliga kollegor. Du kommer även att få möjlighet att gå på de konserter som Östgötamusiken anordnar.

Vi söker dig som
 • bedriver eftergymnasiala studier och har minst ett år kvar till din examen
 • har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt samt av att arbeta med telefon som ett viktigt arbetsredskap
 • har goda kunskaper i MS Office, det är plus om du har erfarenhet av MS Access då det är det program som används för bokningarna
 • talar och skriver obehindrat på svenska då det är en förutsättning för arbetsuppgifterna
 • har grundläggande kunskaper i något CMS-system, främst Wordpress.
Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du har lätt för att prata med alla typer av människor och kommunicerar på ett professionellt sätt. Eftersom det kommer förfrågningar från hela länet är det viktigt att du har ett utpräglat planeringssinne och en grundläggande geografisk kunskap för att säkerställa att bokningarna blir genomförbara. Du har god förmåga till att samarbeta med såväl kollegor som kunder och är inte rädd för att jobba hårt om det behövs. Vidare är du en kreativ problemlösare som ser möjligheter istället för hinder. Du tycker även att det är kul att fokusera på design och användarvänlighet i dina projekt.

Övrig information
 • Start: januari 2017
 • Omfattning: studentuppdrag med varierande behov, cirka 5-15h/veckan
 • Placering: centralt i Linköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
 • Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Östgötamusiken är Östergötlands regionala musikresurs, musikerna delar sin tid mellan orkestern Östgöta Blåsarsymfoniker och de tre mindre ensemblerna Östgöta Brasskvintett, Crusellkvintetten och Östgötabandet vilka varje år ger hundratals konserter runt om i hela länet. Östgöta Blåsarsymfonikers hemmascen är Crusellhallen i Konsert & Kongress Linköping.