Beräkningsingenjörer/Byggsystemsanalytiker/Projektörer

Om jobbet

Vår verksamhet fortsätter att på alla plan att utvecklas i väldigt snabb takt. Vi behöver nu fler duktiga medarbetare i våra led för att hjälpa oss in i framtiden och för att ytterligare ta ett kliv framåt, såsom marknadsledande utvecklingen av prefabricerade betongelement.

Beräkningsingenjörer / Byggsystemanalytiker

Som byggsystemutvecklare och som beräkningsresurs för stabilitet och elementstatik söker vi beräkningsingenjörer, gärna civilingenjörer, med minst fem års beräkningsvana som kan stötta både våra projektörer och våra projektledare. Placeringar blir i Norrköping med tjänst direkt under vår konstruktionschef. Dina arbetsuppgifter blir att utveckla våra redan fungerande stomsystem av betongelement.

Projektörer

Vi behöver också flera duktiga projektörer/konstruktörer för framtagande av produktions-handlingar och montagehandlingar för våra prefabricerade betongelement. Våra programvaror är förutom AutoCad också Idat och TEKLA. Kompletterande utbildning skaffar vi dig om det behövs. Har du dessutom vana av REVIT skall du absolut höra av dig till oss. Företaget erbjuder mycket goda möjligheter till utveckling för dig som konstruktör och erbjuder dig utbildningar både internt och externt.

Placeringar kan nu erbjudas i Katrineholm och Norrköping. Vi engagerar idag ett femtontal ingenjörer som arbetar inom konstruktionsavdelningen och betjänar våra fem fabriker.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Mutlu Rüya, 0733-84 75 35,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mutlu Rüya, 0733-84 75 35

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.