Back-office medarbetare till Swedbank Norrköping

Om jobbet

Har du intresse för bankvärlden och gillar siffror? Har du god datorvana och är noggrann som person? Här är chansen för dig som vill skaffa dig meriterande erfarenhet inom bank och arbeta som administratör på Swedbanks Back Office-avdelning i Norrköping.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning fyra administratörer till deras Back Office-avdelning, uppdraget är på heltid under en månads tid med start den 2 januari. Visar du framfötterna kan finnas möjlighet till förlängning. Du kommer att jobba i Norrköping och tillhöra Swedbanks Back Office-avdelning som är centralt belägen. Du kommer att sitta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med dina kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank.

Arbetsuppgifter

Som administratör i denna funktion kommer du arbeta med att sammanställa information åt företagskunder genom ett flertal av bankens olika datasystem. Det är till stora delar ett självständigt arbete men du kommer få stöd av en handledare.
Tjänsten passar dig som har god datavana, är noggrann och effektiv. Det är även bra om du har en god analytisk förmåga.

För tjänsten krävs att du skriver på ett sekretessavtal samt att vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret samt kreditupplysning.

Vi söker dig som
  • Har en slutförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi.
  • Har god datorvana och lätt för att lära dig nya datorsystem.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av arbete på bank eller rfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare.

Som person är du analytisk, strukturerad och effektiv. Du har ett noggrant arbetssätt och är mån om att arbetet du utför håller en hög kvalitet. För att lyckas i rollen gillar du siffror och ett plus i kanten är om du tycker att ekonomi eller finans är intressant. Du är en social person som har ett trevligt och lättsamt förhållningsätt mot dina kollegor.

Övrig information
  • Start: 2e januari
  • Omfattning: Heltid, 38,5 h/veckan
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Norrköping
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.