Avdelningschef till Elajo El & Energiteknik

Om jobbet

Nu söker vi

Avdelningschef till Elajo El & Energiteknik i Linköping

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår avdelning i Linköping och bygga framtidens Elajo!
Idag har vi en stark marknadsposition inom regionen och utgör en väl fungerande avdelning - men med ditt bidrag vill vi stärka vår position ytterligare som regionens ledande säkerhetsföretag.

Vi jobbar inom en rad olika områden, främst med säkerhet, passersystem, CCTV samt inbrotts- och brandlarm. Våra kunder är regionens företag och industrier, kommuner, Region Östergötland, Kriminalvården m.fl.

Om tjänsten

Som avdelningschef ansvarar du för att leda och utveckla en organisation som omfattar cirka 35 projektledare och tekniker. Du har fullt ansvar för budget, resultat och personal samtidigt som du ingår i enhetens ledningsgrupp.

Rollen innebär att, i nära samarbete med dina medarbetare, etablera och utveckla relation med kunder. Att utveckla affärer med fokus på ökad lönsamhet och bibehållen hög kvalitet, samt att med en coachande ledarstil få dina medarbetare att utvecklas och ta mer ansvar.

Din profil

Vi söker dig som är en engagerad ledare med intresse för ledarskap och att utveckla lönsamma affärer. Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av ledarskap från någon form av entreprenadverksamhet. Meriterande är om du kommer ifrån installationsbranschen och kan den teknik som vi arbetar med - gärna inom tele/säkerhet.

Som person är du en naturlig ledare med förmågan att bygga relationer och skapa förtroende. Du är ödmjuk, emotionellt kompetent och samarbetsinriktad. Din ledarstil är coachande, delegerande och du trivs med att arbeta genom målstyrning.

Du har minst en gymnasial utbildning och ifall du har eftergymnasial utbildning inom för tjänsten lämpligt område ses detta som meriterande. Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift och kan även kommunicera på engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer information

I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B Rekrytering och Ledarutveckling AB. För mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Emelie Törnvall 070-618 11 58 eller Mikael Jacobsson på 072-513 06 90.

Välkommen med din ansökan!

Mer information

För mer information ring Mikael Jacobsson på AS&B, tel 0725-13 06 90.
Ansök senast den 13 december 2016
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mikael Jacobsson, 0725-13 06 90

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 1 000 medarbetare och en omsättning på ca 1 miljard. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.