Autoliv söker juniora utvecklare med fokus på att rädda liv

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Vill du vara med och rädda liv? Vi söker nu två drivna juniora förmågor som brinner för c-programmering och vill komma till en arbetsplats som har ett stort fokus på kvalité. I rollen som junior utvecklare får du chansen att samla på dig erfarenhet och få in en fot i en spännande bransch. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Autolivs räkning två juniora c-utvecklare

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Autolivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Autoliv.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare kommer du att ingå i att delta i ett agilt team på 6-7 personer. Inom teamet arbetar man med säkerhets- och realtidskritisk inbyggd mjukvara i Autolivs kamerasystem vilket utgör ögonen i framtidens självkörande bilar. Inom teamet arbetar man med breda arbetsuppgifter, allt från att skriva, optimera, testa och felsöka kod till att ta fram mjukvaruarkitektur och göra säkerhetsanalyser. Vi befinner oss i teknikens framkant och använder de senaste systemkretsarna med snabba ARM-processorer och FPGA-logik. I teamet finns allt ifrån juniora till seniora utvecklare vilket gör att ett stort kunskapsutbyte sker på arbetsplatsen. Teamet ingår i en större grupp av mjukvaruutvecklare inom Mjukvarutvecklingsavdelningen som består av över 100 personer.

Du kommer till exempel att:
* Implementera, dokumentera och verifiera säkerhets- och realtidskritisk mjukvara.

Tjänsten passar dig som nyligen tagit din examen och är redo för att komma ut i arbetslivet på allvar. Denna tjänst är den perfekta inkörsporten till ett företag som tar tillvara på juniora talanger och befinner sig i stark tillväxt i en framtidsbransch.

Vi söker dig som
  • Har en civil-/högskoleingenjörsexamen inom datateknik eller annat för tjänsten relevant område.
  • Har goda kunskaper inom C-programmering
  • Har bra förståelse för realtidssystem, operativsystem samt elektronik
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Som person är du driven och engagerad i de arbetsuppgifter du får tilldelade. Du har ett helhetsperspektiv och vågar tänka utanför ramarna. Då arbetet sker i team är det viktigt att du är kommunikativ och kan uttrycka dig bra inom såväl svenska som engelska. Detta för att kunna förmedla information om komplicerade saker på ett friktionsfritt sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Mjärdevi
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Autoliv är en välkänd aktör inom bilbranschen som arbetar med att utveckla säkerhetssystem för personbilar. Företagets vision är att minska trafikolyckor genom utveckling av tekniska lösningar. Det här är en möjlighet för dig att få börja arbeta inom ett stort, attraktivt och internationellt företag.