Arken Zoo söker Butikschef till Arken Zoo Ingelsta shopping i Norrköping

Arken Zoo · Försäljning · 22 dec

Om jobbet

Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet.

Vi söker en butikschef!

Vi söker nu en ny butikschef till vår butik i Norrköping. Det är en härlig butik där vi erbjuder ett stor sortiment produkter till kundernas husdjur såväl som service i form av vårt koncept med Trimmis och Vettris.

För dig som vill ha en spännande utmaning och känner dig redo att ta ansvar för att leverera kundservice och försäljning på högsta nivå kommer detta vara ett perfekt jobb.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arken Zoo tillämpar kollektivavtal med UNIONEN med lön efter överenskommelse. Arbetstider kommer vara både dag, kväll och helger efter rullande schema.

Butikschefrollen innebär bland annat:
  • Aktivt arbetar i butiken tillsammans med din personal
  • Har personal- och resultatansvar för butiken
  • Ansvarar för att butiken är attraktiv och säljande
  • Ansvarar för att våra kunder är nöjda
  • Utvecklar medarbetarna i deras roller
Kvalifikationer
  • Erfarenhet av ledande befattning från detalj- eller dagligvaruhandel är ett krav då det krävs stora kunskaper i affärsmannaskap, personalledning och butiksdrift.
  • Ledarskap, erfarenheter av att leda och utveckla säljande personal mot kvalitativa- och kvantitativa mål.
  • Schemaläggning, erfarenhet av praktiskt schemaläggningsarbete i t ex webbaserat program
  • Grundläggande IT-kunskaper
Här söker du tjänsten

Klicka här på "SÖK TJÄNSTEN”, fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Har du frågor om hur du ansöker, är du välkommen att mejla Kristina Holmquist på kristina.holmquist@roirekrytering.se

Sista ansökningsdag är 2016-12-22, men ansökningarna kommer behandlas löpande. Du som vill veta mer om tjänsterna är välkommen att kontakta Regionchef Arken Zoo, Maria Holm via e-mail på adressen maria.holm@arkenzoo.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget