Arbetledare för parkarbete

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi arbetsledare till Norrköping. Som arbetsledare har du ansvar för att leda en grupp, hitta effektiva lösningar och leda ditt arbetslag mot uppsatta mål. Som arbetsledare inom grönyteskötsel kommer du vara ute på fält tillsammans med ditt arbetslag och vissa administrativa uppgifter ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att arbeta som arbetsledare inom branschen.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb som präglas av eget ansvar.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag till fredag.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad, ambitiös och som gillar att styra ett team framåt. Vidare ser vi att du som person är trygg i dig själv, har hög arbetsmoral och gillar att samarbeta med andra.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.