Arbeta som B-chaufför måndagar kl 16-21 vid sidan av dina studier!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student samt har B-körkort och god körvana som vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag vid sidan av dina studier ? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker nu för kunds räkning några B-chaufförer som ska jobba med utkörning och levererans av matkassar till privatpersoner. Arbetstiden är förlagd till måndagar jämna veckor kl 16-ca21. Ytterligare pass kan erbjudas om intern personal är sjuk eller liknande. Du kommer att köra ett stort fordon i arbetet och behöver vara bekväm med detta samt ha god körvana även i vinterväglag. Uppdraget kommer att starta så snart som möjligt och inleds med en introduktion.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är student på minst 50% och kan jobba varje måndag jämna veckor med start kl 16. Det är ett krav att du har B-körkort och god körvana samt klarar av att köra ett stort fordon. Som person är du punktlig, noggrann samt trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder. Du har god lokalkännedom om Linköping. Låter detta som en tjänst för dig? Tjänsten tillsätts så snart rätt kandidat har hittats så sök direkt via www.studentconsulting.se!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!