Arbeta internt hos oss som kundansvarig i Norrköping!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du ingå i StudentConsultings team i Östergötland och arbeta som ansvarig för ett utav våra största uppdrag inom lager? Läs mer och sök tjänsten idag!
Vi söker efter en person som kommer bli anställd internt hos oss på StudentConsulting och ingå i vårt team i Östergötland men sitta placerad som kundansvarig ute hos en utav våra största kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för att ha rätt personal på plats och sköta samt utveckla kontakten med våra kunder. Du är med och strukturerar upp arbetet för våra konsulter och ansvarar för rekryteringen av ny personal. Det är även du som följer upp resultatet för uppdraget och ser över hur vi kan utveckla arbetsmetoderna framåt. Du kommer att hålla en nära dialog med vår kund och delta i avstämningsmöten på regelbunden basis. Du ansvarar även för att hålla medarbetssamtal då du ansvarar för ca: 50-60 utav våra konsulter.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har erfarenhet av produktionsledning. Du är en person som har starkt fokus mot resultat och har god förmåga att sätta dig in i de ekonomiska delarna av uppdraget. Du håller en hög servicnivå mot såväl kunder som konsulter och är mån om att skapa en trevlig och produktiv arbetsplats. Du är en person som är trygg i dig själv och som kan arbeta självständigt samt fatta egna beslut. Då arbetet innefattar ett stort ansvar vill vi att du arbetar lösningsfokuserat och vågar tag i de sitautioner som uppstår.Det är samtidigt viktigt att du är ödmjuk och lyhörd då vi arbetar med kundens och konsultens bästa i fokus. Du har B-kökort. Vill du bli vår medarbetare? Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi har hittat rätt kaniddat.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!