Är du vår nya kundtjänststjärna?

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi dig som vill jobba på kundtjänst med start omgående. Tjänsten kommer vara på heltid med arbetstider mån-fre 8-16:30. Företaget jobbar med godshantering och är beläget i Norrköping. Din viktigaste uppgift är att alltid ha kunden i centrum och se till kundens behov.

Om du söker ett utmanande och roligt arbete med högt tempo, då kan det vara dig vi söker! På den här arbetsplatsen får du möjlighet att utvecklas och tillsammans med kollegorna ger ni kunden bästa möjliga service.

Tjänsten innebär följande uppgifter:
  • Vara en sammanhållande länk mellan kunden och produktionen
  • Svara på kundens frågor
  • Följa upp kunder
Vi erbjuder dig:
  • En spännande tjänst i ett företag som ständigt utvecklas
  • Dagar med tempo och varierade arbetsuppgifter
Personliga egenskaper

Vi ser att du är en person som drivs av att arbeta med uppsatta mål. Vidare ser vi att du är en social och engagerad person. Du ska kunna uttrycka dig flytande i tal och skrift på svenska, samt kunna förstå och göra dig förstådd på engelska. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter av kundtjänst eller liknande serviceyrken. Vi sätter stort värde vid personliga egenskaper.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.