Är du studerande och vill arbeta extra med mediaförsäljning?

Om jobbet

Har du ett stort driv för försäljning och att knyta kontakter? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker för vår kunds räkning en driven person som tycker om att ta mycket eget ansvar!

Om jobbet

Som mediasäljare hos vår kund kommer du att ha kontakt med kunder främst över telefon och mail men det kan även förekomma att du åker ut till kunden. Du lägger upp dina arbetstider själv då arbetet utförs hemifrån där du förväntas arbeta 5-10 timmar i veckan. Du kommer att få ta mycket eget ansvar där du själv ansvarar för att arbetet blir gjort. Detta är en möjlighet för dig som vill knyta kontakter med företag i Linköping!

Om dig

Vi tror att du studerar något inom försäljning och har minst ett år kvar av dina studier. Du tycker om att prata med nya människor och har lätt för att knyta kontakter. Du har ett driv och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare värderas egenskaper som initiativtagande och flexibel högt hos vår kund.

Det är meriterande om du är från Linköping och har en insikt i vilka företag som finns i området. Det är även meriterande om du har tillgång till egen bil.

Om anställningen

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Mer information finner du på www.adecco.se.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Engström 013-35 88 81.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Anna Engström, 013-358881

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.