Är du Anticimex nya Regionala Sälj- och Marknadskoordinator?

Om jobbet

Gillar du både försäljning och marknadsföring? Att ha ett nära samarbete med säljare, att planera, genomföra och följa upp olika typer av aktiviteter. Då är detta en tjänst för dig! Du har ett naturligt driv är nyfiket intresserad och vill utveckla, är kommunikativ och strukturerad.

Arbetsbeskrivning
Du upprättar den regionala aktivitetsplanen, beställer regionens marknadsproduktion från anvisad byrå, godkänner korrektur, både text- och layoutmässigt, uppdaterar websidor, skriver om/anpassar innehåll för olika produktioner som tex e-brev till kunder och säljmaterial. Du håller i marknadskontakter, nätverk och journalister samt bevakar konkurrenters marknadsaktiviteter och hur Anticimex syns i media.

Du stöttar säljarna i att bearbeta mot rätt målgrupper och öka antal kundbesök genom ett aktivt arbete i vårt CRM-system samt marknadskartläggning. Du hjälper säljarna att ta fram prospekts, säljuppföljning & rapporter. Du planerar regionala aktiviteter som till exempel säljkampanjer, event, mässor och seminarier, tillsammans med Försäljningschef och kontoren inom din region.

Du arbetar tillsammans med de andra Regionala Sälj- & Marknadskoordinatorerna samt den centrala Marknadsfunktionen på huvudkontoret. Rollen rapporterar till Försäljningschefen för regionen.

Profil
För att lyckas i rollen som Regional Sälj- & Markandskoordinator behöver du en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du behöver var driven, ha stark servicekänsla, och vara duktig på att bygga relationer. Din tidigare erfarenhet inom sälj/marknad/byrå och din förståelse för säljprocesser och vikten av att vårda ett starkt varumärke är nödvändig. Utöver detta ska du trivas i en administrativ roll och att arbeta i system, som tex EPI-server, IFS, Lime, Apsis och hela Officepaketet.

Vad kan Anticimex erbjuda dig
Tjänsten är placerad i Norrköping och är region Mitts koordinator inom försäljning & marknad. Det kan förekomma resor och övernattning inom Sverige. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn. Inom Anticimex arbetar vi entreprenörsdrivet med fokus på att skapa mervärde och enkelhet för våra kunder. Detta ställer inte bara krav på IT och ny teknik, utan även på öppenhet, engagemang och ansvar som präglar Anticimex arbetskultur.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum som är 12/12 2016. Du ansöker via vår hemsida www.anticimex.se - se rubriken "jobba hos oss". ". Om du har frågor är du välkommen att Anders Gärdeman, 0768242204. För mer information om våra tjänster se vår hemsida www.anticimex.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anders Gärdeman, 0768242204

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Anticimex är ett internationellt serviceföretag som grundades i Sverige 1934. Vi skapar trygga och hälsosamma inomhusmiljöer genom inspektioner, garantier och försäkringar. Vi är ca 4 000 anställda i 16 länder som arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Under 2015 hade vi 2,2 miljoner kunder och den sammanlagda omsättningen uppgick till ca 3,9 miljarder kronor.