Anläggningsdykare

Om jobbet

Till en intressant roll som anläggningsdykare med varierade arbetsuppgifter inom vårt snabbt växande företag söker vi nu dig som har en bred kompetens inom anläggningsdykeri. Bakgrund inom andra arbetsområden i bygg- och anläggning är meriterande.

Arbetet utförs projektbaserat på våra arbetsplatser i Skandinavien, primärt Sverige och Norge, eller på en av våra lager- eller verkstadslokaler. Arbetstidsordningen är turnusordning 12/9.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på projektets art. På mer dykintensiva projekt är du en del i ett av våra dyklag. På projekt med många andra arbeten ingår också andra arbetsuppgifter, så som maskinkörning, svetsning av pipelines, montagearbete och andra förekommande arbetsuppgifter.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du är socialt lagd med god lagkänsla, i god fysisk form, trivs med hårt arbete och har dokumenterad erfarenhet som anläggningsdykare. Som person är du positivt lagd och ser lösningar snarare än problem. Det är ett krav att du behärskar ett av språken svenska/norska/danska i tal och skrift.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, god arbetsmiljö och kamratskap i en spännande organisation som ständigt utvecklas.
Jobbfakta
Ort
Motala
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Övrigt
Underkategori
Anläggningsarbete
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget

NUVA AB är ett dykeri med säte i Motala och hela Skandinavien som arbetsplats. NUVA startades 2011 av Lucas Sander och Nils Paul Mehren, båda två med mångårig bakgrund i branschen.

Vi utför de flesta förekommande undervattensarbeten och har på kort tid vuxit till en betydande aktör på den skandinaviska marknaden.

NUVAs ambition och målsättning är att vara en aktör som driver utvecklingen framåt. Som bidrar med nytänkande och kreativitet. Vi har under åren engagerats i och tagit initiativ till flera olika pionjärprojekt där ny teknik och nya metoder utprovats inom området fornybara resurser / energi.