Affärsmässig säljare till spännande företag i Norrköping!

Framtiden · Försäljning · 22 dec

Om jobbet

Är du en driven person som är duktig på att bygga långvariga kundrelationer? Har du rentav erfarenhet av att sälja affärslösningar eller liknande sen tidigare och söker nu ny utmaning? Då kan du vara rätt person för tjänsten som utesäljare - sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utesäljare kommer du vara företagets ansikte utåt och din huvudsakliga uppgift är att sälja in affärslösningar till olika kunder, privat såväl som offentliga. Exempel på arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Gå på kundmöten
  • Ta fram förslag på affärslösningar utifrån kunds behov
  • Ansvara för offerter
  • Skapa och upprätthålla personliga kundkontakter
Din profil

Skallkrav:
  • Kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Erfarenhet av sälj
Meriterande krav är:
  • Erfarenhet av att sälja affärslösningar eller system
  • IT-bakgrund
Som person är du serviceinriktad, förtroendeingivande och är duktig på att skapa och upprätthålla relationer. Du har ett driv i dig och tävlingsfokus är något som motiverar dig. Du bör samtidigt vara uthållig och ha gott tålamod, då kundrelationer bearbetas med lång varaktighet. I ditt arbetssätt är du strukturerad, vilket är viktigt så att till exempel uppföljningar med kunder sköts.

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper!

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Norrköping

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Hanna Skoglund, 0703-214686

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Företaget är ett svenskt företag som säljer och utvecklar besluts- och ledningsstöd. Bland kunderna finns organisationer från privat såväl som offentlig sektor. På kontoret i Norrköping kommer du att vara en del av ett team på åtta anställda.
I början av din anställning kommer du att få gå bredvid en mer erfaren kollega för att komma in och etablera dig i säljarrollen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.