Administratör till expansiva Fibergruppen

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenheter från administration och är organiserad och strukturerad? Då är tjänsten som administratör på Fibergruppen något för dig!

Om jobbet
Fibergruppen AB arbetar med tekniska installationer och fasta eller trådlösa nätverk. Vi utför avancerade installationer och skapar driftsäkra lösningar för Internet, tele, data, kabel-TV, larm och övervakning. Våra kunder finns bland landets kommuner, fastighetsägare, företag och privatpersoner samtidigt som vi fungerar som underentreprenör för flera internationella bolag inom telekom och bredband. Vi är idag drygt 30 anställda och omsatte 56 mkr (2015) och minst det dubbla beräknas för 2016.

Vi ingår i Transtema koncernen som marknadsnoterades 2015 och som är en kunskapskoncern inom data och telekommunikation. Koncernen består av 9 bolag, vi är ca 140 medarbetare och vår omsättning på årets tre första kvartal 2016 har uppnått ca 240 Mkr.

. Här jobbar idag ca 25 anställda som alla jobbar för en trevlig arbetsmiljö. I tjänsten som administrativ assistent arbetar du tillsammans med två andra administratörer. I ditt ansvarsområde ligger bl.a.
  • Besvara inkommande samtal
  • Lägga in information i system
  • Arkivering av papper.
Även andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat med administration tidigare. Du är har vana att jobba med office-paketet och gärna andra affärssystem också. Det är också viktigt att du har körkort.

Det här är ett jobb för dig som vågar ta för sig. Du vill gärna göra allt för att underlätta för andra medarbetare i deras arbetsuppgifter. Du är glad och energisk och gillar att ta kontakt med andra. Viktigt för tjänsten är att du kan komma med egna idéer på administrativa lösningar, att du är en lagspelare och är prestigelös. Du är även organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja är detta ett uppdrag tillsvidare men för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Fibergruppen. Arbetet är på heltid 08.00-17.00. Det börjar med en provanställning på 6 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Bradley på johanna.bradley@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.