Administrativt extrajobb för morgonpigg student

Om jobbet

Vill du arbeta administrativt och väga tunga lastbilar? Som vågpersonal kommer du att arbeta på en krossanläggning utanför Norrköping med att väga in och ut lastbilar som hämtat och lämnat material. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning vågpersonal till sin anläggning utanför Norrköping. På anläggningen arbetar de med krossprodukter så som grus och bergkross.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Arbetsuppgifter

Som vågpersonal kommer du arbeta med att väga in och ut lastbilar på krossanläggningen. Krossen tar både emot och levererar ut material. Ditt arbete kommer därför att innebära att väga in lastbilar som ska lämna avfall och väga ut lastbilar som hämtat material. Därefter ska du administrera i datorsystem och skapa underlag för fakturor.

Du kommer till exempel att:
 • Prata med och guida chaufförer över telefon som kommer till anläggningen
 • Väga lastbilarna
 • Skapa underlag för fakturor i ett datorsystem
 • Även sköta vägning via fjärrsystem på andra anläggningar
Tjänsten passar dig som är student och vill jobba extra under studierna samt heltid över sommaren.

Vi söker dig som
 • Är student och har minst ett år kvar på dina studier
 • Har möjlighet att hoppa in vid behov i veckorna under terminerna. Vår kund har stort behov under sommarmånaderna då ordinarie personal går på semester så det är viktigt att du även finns tillgänglig för heltidsarbete i sommar
 • Har god svenska i tal och skrift då du både har kontakt med chaufförer som kommer till krossen men även ska göra underlag för fakturor och liknande
 • Har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbete då arbetsplatsen är belägen ca en mil utanför Norrköping
Som person är du positiv och har skinn på näsan. Du är inte rädd för att ta kontakt med nya människor och har ett servicetänk. Stundtals kommer arbetet vara hektiskt så det är viktigt att du är stresstålig. Då allt ska administreras i ett datorprogram bör du ha god datorvana och vara noggrann.

Övrig information
 • Start: Omgående med upplärning.
 • Omfattning: Vid behov.
 • Placering: Ludden, ca en mil utanför Norrköping.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges största byggbolag. Du kommer att arbeta på deras anläggning för grus och kross utanför Norrköping.