Administrativ och noggrann person för fakturahantering sökes!

Om jobbet

Vi söker nu en administrativ och effektiv konsult till vår kund Norrköping Vatten & Avfall på ett uppdrag som är ca 2 månader med start omgående. Vi gör urval löpande, så välkommen med din ansökan idag!

Arbetsuppgifter

Bredbandsavdelningen behöver hjälp med deras fakturering, därför är det ett uppdrag dedikerat till bara denna arbetsuppgift.
Dator, excel och ditt skarpa sinne är dina främsta verktyg i detta uppdrag. Det är på 100 % med flexibla arbetstider, dvs när du börjar och när du slutar om dagarna är i stort sett upp till dig i samråd med chefen på plats.

Utbildning/erfarenhet

Det är en stor fördel om du har arbetat administrativt med fakturor, administrering eller registrering av något slag, och framförallt att du haft dator som ditt arbetsverktyg. Vi ser dig som effektiv och samtidigt noggrann. Det är viktigt att faktureringen blir rätt utåt deras kunder!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Offentlig Förvaltning
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Norrköping Vatten och Avfall AB är ett aktiebolag som ägs av Norrköpings kommun. Bolaget ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det släpps ut i naturen igen. Bolaget ansvarar även för, att på ett för människors hälsa och miljön lämpligt sätt, samla in, transportera och återvinna hushållsavfall och därmed jämförligt avfall från annan verksamhet. Bolaget bygger även bredband via fiber på uppdrag av Norrköpings kommun.