Administrativ medarbetare till Landhypotek Bank

Om jobbet

Har du erfarenhet från bank- och finansvärlden? Vill du fortsätta din utveckling inom området och få chansen att komma in i en nischbank med ett hjärta som klappar för landsbygden? Här får du som har en utbildning inom ekonomi möjligheten att få arbeta administrativt och hjälpa Landshypotek Banks kunder som är verksamma inom skogs- och jordbruk. Låter detta som något för dig? Läs mer och sök tjänsten idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Landshypotek Banks räkning en administrativ medarbetare till området som hanterar utlåning och villkorsändringar på enheten Kund- och Servicecenter. Landshypotek är en medlemsägd bank för i första hand jordbruks- och skogsägare. Du kommer att sitta på deras kontor med nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Linköping.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Landshypoteks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Landshypotek Bank.

Arbetsuppgifter

Som administrativ medarbetare på Utlåningen kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom bankadministration.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för utanordning av lån samt förberedande arbete vid lösen av lån på andra banker
 • Hantera kreditadministrativt arbete såsom avisering, omsättning, låneskydd, autogiro m.m.
 • Administrativ hantering av villkorsändringar på lån
 • Sköta registrering i system
 • Bidra i arbete med förbättringar av Landshypoteks rutiner och processer.
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasialexamen inom ekonomi, gärna mot finans
 • Har 1-2 års erfarenhet av administration från bank eller inom finans
 • Har god systemvana och tidigare erfarenhet av registrering i affärssystem, gärna SAP
Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då du kommer ha mycket kontakt med kollegor internt.

Som person är du lugn, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du trivs att arbeta i grupp och kan se ditt ansvar att nå de mål som sätts upp för verksamheten. Vidare är det viktigt att du kan hantera stressiga situationer och agerar serviceinriktat mot både kunder och kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid fram t.o.m. juni 2017
 • Placering: Linköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

http://www.landshypotek.se/