Fräsare/svarvare

Om jobbet

Nu söker vi en erfaren fräsare/svarvare till ett företag norr om Hässleholm i samhället Osby.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både med fräsning och svarvning och eventuellt kan körning av arborrverk också bli aktuellt. Svarvningen sker i en Teach-in svarv och fräsningen i en Heidenhainstyrd bäddfräs. Du kommer i huvudsak att arbete med enstaka produkter eller korta serier. Arbetet kräver att du har erfarenhet av ritningsläsning och programmering i Heidenhain.

Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Din bakgrund
För att lyckas i tjänsten krävs:
  • Erfarenhet av svarvning och fräsning, både i manuella och styrda maskiner
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
Som person är du ansvarstagande och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du tycker om att samarbeta med andra, men har även förmågan att ta ansvar för självständigt arbete. Du är arbetsam, pålitlig och öppen. Du bidrar med en god arbetsmoral och värdesätter arbetet högt.

Tjänsten är en hyrrekrytering de första sex månaderna via Wikan personal som sedan förväntas övergå i fast anställning hos kundföretaget.

Tillträde under Januari.

Ansökningarna tar vi endast emot via vår hemsida. Vid frågor går det bra att kontakta Andreas Håkansson på 044 - 590 65 07.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Andreas Håkansson, 044-5906507

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se