Student sökes till bokföringskontorist för kund i Osby!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande på minst 50% och vill kombinera dina studier med att utveckla dina ekonomiska fördigheter inom bokföring? Är du ekonomiskt intresserad och har lätt för siffror? Då är detta tjänsten för dig!
Vi söker för kunds räkning en flexibel student som har minst 1,5 år kvar av sina studier och vill kombinera detta med ett deltidsarbete. Du kommer att anställas av Student Consulting men arbeta ute hos kunden i Osby.

Dina arbetsuppgifter handlar om att arbeta med företagets bokföring, bokslut och andra administrativa uppgifter. För att vara lämplig för tjänsten bör du därför vara ekonomiskt intresserad och studera ekonomi. Meriterande är om du tidigare har arbetat med likvärdiga uppgifter och bokföring.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 08-17 och varar ca 4 dagar i månaden.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten bör du vara studerande på minst 50% med minst 1,5 år kvar av dina studier. Som person är du lättlärd, driven, strukturerad och har lätt för siffror. Du är flexibel, positiv och noggrann i ditt arbetssätt. Kundens arbetsställe ligger i Osby vilket gör det meriterande om du bor i Osby med omnejd. B-körkort och tillgång till bil är också en god förutsättning då kundens arbetsställe ligger lite utanför Osby. Tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat är funnen! Så tveka inte att söka redan idag!
Jobbfakta
Ort
Älmhult
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!