Hoppa till innehåll

projektledare till Örebro kommun

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Är du en trygg projektledare med ett genuint intresse för utveckling, processer, och ombyggnadsprojekt? Gillar du dessutom att vara drivande i projekt men även få samarbeta med kollegor i olika roller? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan! Skebäcksverket söker nu en utvecklingsingenjör med inriktning projektledning som vill bidra till en viktig samhällsfunktion och göra världen lite bättre varje dag. På Skebäcksverket får du möjlighet att vara med och skapa framtidens resursverk så din kunskap och erfarenhet spelar tillsammans med dina framtida kollegor en central roll i detta arbete.


I rollen som utvecklingsingenjör med inriktning projektledning kommer du att samordna och driva diverse investeringsprojekt och säkerställa att både teamets och verksamheten når sina mål. De olika projekt som du kommer att leda/delta i kan komma att bli inom utveckling, upprustning, ombyggnad och fastigheter som Reningsverket ansvarar för.


Du ansöker senast 2024-06-10. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Catrine Nilsson Gärd, ann-catrine.nilsson.gard@randstad.se och Maria Perez, maria.perez@randstad.se


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden

● Stärka organisationen och tillsammans med kollegor leverera enligt strategin.

● Leda/delta i möten med syfte om att tillsammans med teamet nå verksamhets- och resultatmål.

● Optimera arbetssätt och se till att processer och rutiner implementeras.

● Driva förbättrings- och förändringsarbete med hänsyn till ekonomi. .

● Verka för externa relationer genom ambassadörskap och deltagande i relevanta nätverk och sammanhang.

Kvalifikationer

Till tjänsten som utvecklingsingenjör söker vi dig som är självgående, planerar och driver ditt arbete framåt och når resultat. Du är social och utåtriktad, skapar lätt relationer och samarbetar bra med både interna och externa aktörer. Med ett starkt kvalitetsfokus och trygghet i din roll hittar du även kreativa lösningar och anpassar dig efter situationens behov. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare är du en prestigelös person som är med och bidrar till teamets mål och arbetsglädje, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För att trivas i denna roll ser vi att du har följande:

● akademisk examen som exempelvis civilingenjör alternativt 3-årig

högskoleutbildning med arbetslivserfarenhet

● projektledningserfarenhet


Meriterande:

● kunskap om LOU

● kunskap inom entreprenadsjuridik

● erfarenhet av VA projekt

● utbildning inom BAS-P/U

Om företaget

Örebro kommun

I verksamheten Vatten och Avlopp får du kollegor i många olika spännande roller med varierande arbetsuppgifter. Tillsammans har vi det viktiga uppdraget att säkerställa att örebroarna har rent dricksvatten i kranen, att avloppsvattnet tas om hand och renas, samt att vårt ledningsnät underhålls och byggs ut. Ett annat fokus är även att utveckla vattenförsörjningen för framtiden, bland annat genom vår nybyggda vattenreservoar Lyra. Din arbetsplats är på Skebäcksverket. Vårt reningsverk är beläget mellan ett naturskönt reservat, perfekt för promenader! Vi är ett engagerat gäng på cirka 30 medarbetare, stolta över vårt fina reningsverk och det arbete vi gör tillsammans. Vi tillhör Teknik- och Serviceförvaltningen och är en enhet under VA. I din tjänst ingår att samordna och driva våra investeringsprojekt framåt för att nå våra mål. Vi finns under Teknik och Serviceförvaltningen och vi är en enhet under VA. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se