Webbutvecklare till EEL i Örebro

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du en utvecklare i början av din karriär med ett brinnande intresse för webbutveckling? Vill du få en chans att arbeta på en av Örebros största och mest spännande arbetsplatser?
Ta då chansen att söka detta uppdrag som junior webbutvecklare på EEL!

Information om uppdraget

Academic Work söker för EELs räkning en junior webutvecklare för att stärka deras IT-team.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EELs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos EEL. EELs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare på EEL kommer du att ha en varierande roll och bland annat arbeta med förvaltning av webbplatser och Elons ärendehanteringssystem. Du kommer att felsöka och lösa problem som uppstår. Du kommer att arbeta i en miljö med moderna webblösningar samt några legacy-system. På sikt kan ditt driv och engagemang leda dig till att få driva mindre projekt.

Du kommer till exempel att:
  • Bistå verksamheten med vidareutveckling och förvaltning av funktionalitet på webbplatserna.
  • Omvärldsbevaka trender och utveckling inom webb, e-handel och sociala medier.
Vi söker dig som

Är i början av din karriär och vill bygga på din kompetensbas med breda kunskaper inom webbutveckling. Du är en prestigelös lagspelare som ser fördelarna i att tillhöra ett mindre team där du kan lära dig från dina närmsta kollegor och bli en viktig stöttepelare i IT-verksamhetens framfart. Du är en självgående programmerare i JavaScript och C# samt har goda kunskaper i HTML och CSS.
  • Stort teknikintresse, framförallt inom webbtveckling.
  • Goda kunskaper i JavaScript, C#, HTML samt CSS.
Som person är du nyfiken och teknikintresserad. Du gillar att hålla dig uppdaterad kring de nyaste teknikerna inom den breda IT-världen. Eftersom du kommer jobba som en stödjande funktion till verksamheten är det viktigt att du tycker om att kommunicera och att du har en pedagogisk förmåga. Du är inte rädd för att ta kontakt med en kollega oavsett om den är en chef på en annan avdelning som behöver hjälp eller någon på IT-avdelningen som kan tänkas hjälpa dig lösa ett problem.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning.
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Örebro
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

EEL är ett inköps- och logistikcenter i Örebro. Företaget bildades 2004 i Örebro som ett samarbete mellan ELON Svenska AB och Svenska Elkedjan AB.

EEL AB är idag en del i ELON Group-koncernen och i bolaget finns två fackhandelskedjor, ELON och Elkedjan. Sammanlagt har de över 400 butiker. De samlar den gemensamma fackhandeln under ett tak, men med olika kedjenamn, så att varje kedjas unika delar får frontas på den svenska marknaden. Det ger dem möjlighet att behålla olika varumärken ut mot konsument samtidigt som de vinner stordriftsfördelar.

I Örebro ligger deras huvudkontor. Där hittar du även deras centrallager för tunga vitvaror och småelsartiklar. Centrallagret har en lageryta på drygt 55 000 kvm där flertalet ledande vitvaruleverantörer som Electrolux, Samsung, ASKO, Miele, Bosch, OBH Nordica, Philips m.fl. finns representerade.

EEL AB samarbetar för framtiden. De vill skapa mervärde för sina kedjor och dess medlemmar genom gemensamma IT-, inköp-, lager- och logistikkanaler. En god ekonomisk lönsamhet är en förutsättning för att de skall lyckas!