Vill du jobba på XXL:S centrallager?

Om jobbet

Information om uppdraget

Kan du jobba V.47-50? Vi söker både människor på heltid, deltid och på timmar. Är du effektiv, lättlärd och sportintresserad? Då kanske detta är något för dig.
XXL är sportkedjan som expanderar snabbast i hela Norden! Nu söker de en inför jul extrabemmaning på deras internetavdelning på centrallagret i Örebro. Arbetsuppgifterna består främst av att ta emot och packa returer som kommer in från deras webshop. Arbetstiderna är måndag -fredag 7-15.30 & 15:30-23:00.

Centrallagret är ett nybyggt lager i Örebro som kommer att serva alla butiker i Sverige och Finland. Du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting men din arbetsplats är hos kunden. Du kommer att vara provanställd i tre månader med goda chanser till anställning hos kunden därefter.

Söker du tjänst på deltid eller timmar måste du studera på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning, detta är ett krav annars kan vi ej anställa dig.

Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som: -är arbetsvillig, noggrann och pålitlig. Det är meriterande om du har bra datavan och tidigare erfarenhet av lagerarbete. Hos XXL har du chansen att avancera inom företaget om du visar framfötterna, vi vill därför att du ser långsiktigt på denna tjänst. Kundens arbetsplats ligger en bit utanför stan och det är därför bra om du har körkort och tillgång till bil. Stämmer detta väl in på dig? Sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!