Vill du jobba extra som handledare/coach?

Om jobbet

Information om uppdraget

Brinner du för att hjälpa andra människor ut i arbete eller är du intresserad av arbetsmarknadsfrågor i allmänhet? Är du student på minst 50 % och ute efter ett extraarbete? Då har vi jobbet för dig!
Arbetet består främst i att kartlägga deltagarnas yrkes- och utbildningsbakgrunder, stötta dem i processen att skriva CV och personliga brev, hjälpa deltagarna att samla ihop sina intyg/betyg och undervisa i arbetsmarknadskunskap. De deltagare som har kompetenser som kan yrkesprövas eller valideras på svensk arbetsmarknad ska få chansen att göra det hos arbetsgivare i regionen - därför arbetar vi aktivt med arbetsgivarkontakter i regionen och etablerar möjligheter för deltagarna att komma närmare sitt allra första jobb i Sverige!

Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar på plats hos kund i centrala Örebro. Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta ca 15-20 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då kundens arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som;
Utbildning på högskolenivå, varigenom erhållits minst 90 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller socionomi. Eller har jobbat som jobbcoach.

Som handledare måste du vara en motiverande och coachande person som sporras av att hjälpa dina medmänniskor. Du trivs med administration och är riktigt duktig på att skapa ansökningshandlingar, men tycker också om att utbilda och stå inför grupp.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!