Vianor i Hallsberg söker bilmekaniker!

Om jobbet

Vi söker nu en ny medarbetare till vår verkstad i Hallsberg. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Genom ditt noggranna arbete och din serviceinriktade personlighet bidrar du till vår höga kundnöjdhet. Vill du vara en del av vår växande kedja och landets bekvämaste one-stop-shop inom bil- och däckservice?

Du kommer att arbeta på en fullserviceverkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt bilservice till personbilar och lätta lastbilar. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av bilservice, så som fordonsdiagnostik, AC-service, hjulinställning, kamremsbyten med mera för alla typer av bilmärken. Men du får räkna med att vara behjälplig i allt arbete som äger rum på en däck- och bilverkstad.

Under högsäsong kommer du att ta hand om våra kunders fordon och skifta, montera och balansera sommar- och vinterhjul. Vid varje hjulskifte för personbil kommer du även att kontrollera slitagedelar som bromsskivor, bromsklossar, stötdämpare, torkarblad och andra viktiga delar som bidrar till kundens säkra resa.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har lätt att samarbeta, viljan att utvecklas och har tidigare erfarenheter av bil- och däckservice. Erfarenhet av Autocom och felsökning av bilel är meriterande, precis som AC-certifiering och C-körkort. Tidigare erfarenheter inom ledarskap är dessutom ett stort plus. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan eller eventuella frågor till Platschef Elvir Vehabovic, 010-475 52 52, elvir.vehabovic@vianor.com

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med närmare 1400 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien. Utifrån våra fler än 110 verkstäder i Sverige erbjuder vi både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Vi strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna i vår bransch och erbjuder delar av vår service året om, dygnet runt. Vi ägs av finska Nokian Tyres, Nordens största däcktillverkare.