Vi söker säljkonsult på uppdrag av Småföretagarnas Riksförbund

Koncepta · Försäljning · 2 juli

Om jobbet

Är du sugen på nya utmaningar som säljkonsult? Vill du arbeta på en arbetsplats med högt i tak där din försäljning är i fokus? Då kan du vara vår nästa medarbetare!

Vilka är vi?

Vi på Småföretagarnas medlemstjänst är ett team som brinner för vårt jobb. Vi är tävlingsinriktade, effektiva, tålmodiga, självständiga och sällskapliga. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning.

Vad förväntar vi oss av dig?

Du kommer främst arbeta med nykundsförsäljning där du värvar medlemmar till Småföretagarnas Riksförbund. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är positiv, har ett inre driv, är effektiv och målmedveten.

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak där humor och glädje prioriteras. Självklart har du fast lön med en attraktiv provisionsmodell som gör att du kan påverka din lön och arbetstid. Du får också ett friskvårdsbidrag.

Arbetet sker dagtid måndag - fredag och vi kontaktar endast företag. Du får ett eget kontorsrum och självklart finns kollektivavtal med Unionen.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då all utbildning sker internt.

Om Småföretagarnas Riksförbund

Målet är att skapa ett bättre företagsklimat i Sverige. Det vill man göra bland annat genom att sänka arbetsgivaravgiften och skapa förändringar i sjukförsäkringssystemet. Vill du veta mer om Småföretagarnas Riksförbund så kan du besöka hemsidan: www.smaforetagarna.eu.

Vill du bli en av oss skicka ditt CV med tillhörande personligt brev till madeleine.pettersson@koncepta.se eller ring 0200-211 711. Vi vill tillsätta tjänsten snarast så vänta inte för länge.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Ring Madeleine Pettersson, 0200-211 711

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 juli

Om företaget