Vi söker Örebros bästa handy-man eller woman!

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Är du en händig idrottare och problemfixare som vill ha ett aktivt arbete? Vill du hjälpa dina medmänniskor till en så bra boendekomfort som möjligt? I så fall kan det här vara tjänsten för dig!

Våra Fastighetsvärdar är en betydelsefull länk mellan företaget och hyresgästerna. Du kommer att ansvara över våra nyproducerade lägenheter i nära anslutning till Örebro Universitet. Här finns cirka 300 studentbostäder som du kommer att vara ansiktet utåt för. I arbetsuppgifterna ingår allmän tillsyn och kontroll samt identifiera tänkbara problem för hyresgästerna och se till att vidta lämpliga åtgärder. Till exempel se till att värme, ventilation, portar, dörrar och andra tekniska system fungerar och bidra sig till besparande och miljövänliga lösningar. Arbetet kräver att du själv åtgärdar felanmälningar och utför reparationer i lägenheter som snickerier, avlopp, felsökning el, mindre elarbeten och reparation av vitvaror. Arbetet innebär även besiktning och kontroll av lägenheter vid in- och utflytt. Det är ett självständigt arbete med mycket frihet under ansvar, vilket innebär att du själv ser till att arbetet blir utfört.

Krav på person

Vi söker dig som trivs i en roll där den ena dagen inte riktigt är den andra lik och som gillar att träffa mycket folk. Eftersom du dagligen kommer att träffa kunder, hyresgäster och leverantörer önskar vi att du har en positiv inställning och en hög social kompetens. Som person är du en riktig fixare som gillar att hjälpa andra och lösa problem samt har förmåga att fatta egna initiativ. Du kommer att arbeta självständigt i den här rollen, varför vi ser att du är ansvarstagande och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt, i rätt tid. Det är ett krav att du kommunicerar på svenska i såväl tal som skrift, liksom att du har ett körkort B.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Start: Enligt överenskommelse vid årsskiftet
Omfattning: 75 %
Arbetstid: Dagtid.
Plats: Örebro.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Katarina Anfelt på 073-353 75 29 Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

K2A är ett fastighetsbolag med fokus på långsiktig förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter för alla typer av boenden. Vi utvecklar och erbjuder moderna, funktionella bostäder med effektiv kundnära förvaltning. Vår verksamhet är koncentrerad till Mälardalen samt ett antal utvalda universitets- och högskoleorter. Vi är övertygade om att lokal närvaro är en förutsättning för en väl fungerande fastighetsförvaltning. Vårt mål är därför att ha egen förvaltning - tekniskt kunnig personal och fastighetsvärdar - i nära anslutning till våra hyresbostäder. För mer info, besök www.k2a.se.