Vi söker nu studenter till uppdrag som bildgranskare på Transportstyrelsen

Om jobbet

Är du student och söker efter ett meriterande extrajobb för att dryga ut studentkassan? Vi söker nu 14 bildgranskare till Transportstyrelsen i Örebro. Urvalet sker löpande så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Transportstyrelsens räkning 14 studenter som kommer att jobba tillsammans i en konsultpool i rollen som bildgranskare. Vårt samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat och idag har vi ett stort team som jobbar i poolen och som trivs bra med uppdraget och Transportstyrelsen som arbetsplats. Vi behöver nu utöka vår konsultpool, uppdraget är på deltid och minst två pass per vecka. Uppdraget kommer att starta igång med utbildningsdag den 14e december klockan 08.00-16:30. Det är obligatoriskt att närvara vid detta tillfälle.

Som konsult på Transportstyrelsen ser vi att du kan jobba minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns.

Behovet styrs mycket beroende på väderlek och omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under hösten är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Vi ser därför att du är en flexibel person som kan ställa upp och jobba med kort varsel när behovet ökar.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Transportstyrelsen.

Arbetsuppgifter

Som bildgranskare kommer du att arbeta på myndighetens skatte- och avgiftsavdelning i Örebro. Du kommer ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i team bestående av flera kollegor men ändå ha ansvar för att dina egna uppgifter blir väl genomförda.

Vi söker dig som

Önskar ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Vi tror att du är i början av dina studier eller har minst 1 år kvar.

Du ser denna möjlighet som ett mer långsiktigt extrajobb och ser positivt på en förlängning om det ges möjlighet. Vi tror även att uppdraget passar dig som är i starten av din karriär/dina studier såväl dig som redan införskaffat dig viss arbetslivserfarenhet.

Efterfrågade specifika kompetenser:

Studerar eftergymnasial utbildning med minst 1 år kvar av dina studier

Innehar god datavana

Det vi värdesätter mest är dina personliga egenskaper! För att trivas i rollen som bildgranskare ser vi att du är en person med ett personligt driv och en positiv inställning.

Som person är du ambitiös och trivs när du får arbeta noggrant och grundligt. Du är framåt och bidrar gärna till en trevlig arbetsmiljö på jobbet. Vi tror att du har lätt för att analysera information, samt att du är professionell i ditt sätt att arbeta. För att trivas i detta uppdrag är det viktigt att du tycker om att arbeta under högt tempo samt att du värdesätter struktur.

START: Utbildningsdag 14:e december klockan 08.00-16:30 (Obligatorisk närvaro vid detta tillfälle)

TID: 8-12 eller 13-17. Kan förekomma kväll vid behov och vid högre belastning.

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Deltid, cirka 2 pass per vecka.

PLATS: Örebro (Transportstyrelsens kontor på Tunnlandsgatan i Västhaga)

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.