Vi söker nu säljkonsulter till www.aktivskola.org

Koncepta · Försäljning · 4 juni

Om jobbet

Vill du göra skillnad? Vi är ett engagerat team på Aktiv Skola som brinner för att förbättra skolan och där bidra till att öka medvetenheten kring ämnen som hälsa, mobbning, droger och miljö. Vi bidrar med kunskap och aktuellt material inom alla dessa områden, och förser redan i dag Sveriges alla skolor kostnadsfritt med utbildningsmaterial.
Läs mer på: www.aktivskola.org/kunskapsbanken/#/.

Arbetsuppgifter
Som säljkonsult kommer du att med telefonens hjälp kontakta företag och värva medlemmar som i och med sitt medlemskap är med och ser till att verksamheten blir finansierad. Jobbet kräver engagemang i vad som händer på skolorna så därför jobbar vi med kontinuerlig vidareutbildning. Som nyanställd hos oss så får du all behövlig utbildning så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet.

Vi erbjuder dig
Vårt erbjudande till dig är en fast grundlön på 19 505 kronor/månad + en attraktiv provisionsmodell som gör att du kan påverka din lön och arbetstid.

Du arbetar dagtid måndag - fredag och du kontaktar endast företag. Du arbetar i eget kontorsrum och självklart finns kollektivavtal med Unionen.

Rekrytering sker löpande så sök omgående genom att mejla madeleine.pettersson@koncepta.se eller ring 0200-211 711.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Ring Madeleine Pettersson, 0200-211 711

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 juni

Om företaget