Vi söker dig som vill jobba natt vecka 49, 50 och 51 på lager!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du arbetsvillig och söker ett arbete där du får jobba med kroppen? Vi söker nu för kunds räkning lagerarbetare för nattarbete på terminal vecka 49, 50 och 51.
Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Nu behöver de under några veckor innan jul förstärkning på sin terminal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara paketsortering. I paketsorteringen arbetar du främst med på- och avlastning av paket vid in- och utebanor, där tunga lyft kan förekomma.

Arbetstiderna är måndag till torsdag klockan 23:45-02:45 (observera att detta innebär natt till tisdag till och med natt till fredag). Uppdraget pågår vecka 49, 50 och 51.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som: - Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Detta är ett krav och vi kan tyvärr inte ta vidare sökanden som inte uppfyller detta. - Kan jobba ovanstående tider och veckor. Vi ser helst att du arbetar alla pass, alltså 4 pass per vecka under dessa 3 veckor. Du bör ha god fysik då arbetet kan innebära tunga lyft. Du är arbetsvillig, social och snabblärd. Vidare är du stresstålig och har inget emot att arbeta i ett snabbt tempo. Det finns goda möjligheter att fortsätta jobba extra efter dessa veckor. Då arbetsplatsen inte ligger i centrala Örebro är det bra om du har körkort och tillgång till bil. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten idag!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!